[ חזרה ]

1003
ר.ס.ס. פוסטים אחרונים ספר לחבר הוסף לפייסבוק הוסף ציוץ בטויטר

קורס הקמה וניהול עסקי מזון


קורס הקמה וניהול עסקי מזון 

(מסעדות, ברים, בתי קפה,מזון מהיר ועוד)

 רוצה להקים מסעדה ולהצליח? 
לנהל בית קפה או פאב או את שניהם? 
בוא ללמוד איך עושים את זה נכון!  

קורס המקנה ידע וכלים מעשיים להקמה ולתפעול עסק בתחום המזון.



קהל היעד יזמים המעוניינים להקים עסק בתחום המזון או בעלי מסעדה, בית קפה, פאב, בר, קפיטרייה, קייטרינג  שרוצים להצליח ולהרוויח.
תאריך פתיחה 21.03.16
היקף ההדרכה 8 מפגשים, 32 שעות אקד'
שעות הפעילות 18:00 עד 21:00
תכני ההדרכה
  • למה הולכים למסעדות? מוניטין מהו? למה עסקי מזון נסגרים? מאפיינים של עסקי מזון והתאמתם לקהל היעד.
  • חלוקת שטחים, תשתיות, זרימת חומרים, הכנה מול הרכבה.הלקוח של היום, ולמה הם עוזבים - אפיון.
  • שרות – מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי. מדיניות וכללים.  בקרה וניהול - עלויות, תמחור מנות וכד'.
  • יוצאים לדרך - כתיבת תפריט, תוכנית שיווקית, תוכנית עבודה ופעולה.
דמי השתתפות 720 ש"ח , 640 ש"ח  לתושבי חולון , 600 ש"ח לחיילים משוחררים / דורשי עבודה / חד הורים / נכים (בהצגת תעודה)
הערות


[ חזרה ]
 




  • ר.ס.ס. פוסטים אחרונים
  • הדפס עמוד זה
  • ספר לחבר
  • הוסף לפייסבוק
  • הוסף לגוגל סימניות
 


 




* שם:
* אימייל:
Captcha