רוצה להקים מסעדה ולהצליח? לנהל בית קפה או פאב או את שניהם? בוא ללמוד איך עושים את זה נכון! קורס המקנה ידע וכלים מעשיים להקמה ולתפעול עסק בתחום המזון.
נושאי ההכשרה:
1
למה הולכים למסעדות? מוניטין מהו? למה עסקי מזון נסגרים? מאפיינים של עסקי מזון והתאמתם לקהל היעד. חלוקת שטחים, תשתיות, זרימת חומרים, הכנה מול הרכבה.הלקוח של היום, ולמה הם עוזבים – אפיון.
2
שרות – מאפייני שרות, ניהול השרות. בניית מודל שרותי. מדיניות וכללים. בקרה וניהול – עלויות, תמחור מנות וכד'.
3
יוצאים לדרך – כתיבת תפריט, תוכנית שיווקית, תוכנית עבודה ופעולה.
צרו קשר לפרטים נוספים על ההכשרה:
למי ההכשרה מתאימה?
יזמים המעוניינים להקים עסק בתחום המזון או בעלי מסעדה, בית קפה, פאב, בר, קפיטרייה, קייטרינג שרוצים להצליח ולהרוויח.
מה לו"ז ההכשרה?
8 מפגשים החל מ-21.03.18 בשעות 18:00 עד 21:00
מה מחיר ההכשרה?
720 ש"ח
איפה מתקיים הקורס?
מ.ט.י חולון - המרכז לטיפוח יזמות עסקית (ע"ר) רחוב חנקין 109, חולון 58394 (בתוך קמפוס חנקין, בניין שמאלי, קומה 3)
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בלי.
שמו של ממליץ 1
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בלי.
שמו של ממליץ 2
לורם איפסום דולור סיט אמט, קונסקטורר אדיפיסינג אלית קולהע צופעט למרקוח איבן איף, ברומץ כלרשט מיחוצים. קלאצי צש בלי.
שמו של ממליץ 3
מרצה:
מוטי ספגטי
בעל מסעדת שף עם 2 כוכבי משלן